Back

E-racing team Hub van Doornecollege met 2 karts in de top 3

Een tweede en derde plaats voor ons E-racing team: wat zijn we trots. De jongens deden het fantastisch in de seizoensfinale van de First Electro league op 16 juni in Zwolle.

Knap werk
Kart 74 leek glansrijk te gaan winnen maar een extra pitstop vanwege een kapotte waterpomp gooide roet in het eten. En dat zes minuten voor het eind! Het verschil tussen ons team en het winnende team van Tata Steel was dan ook minimaal: 245 punten voor de eerste plaats en 237 punten voor ons op de tweede plaats. Ook de derde plaats veroverden we met onze kart nummer 7. Hoe dan ook nog steeds knap werk!

2 + 2 = 4 prijzen.
Behalve het algemene kampioenschap waar we de tweede en derde plaats veroverden, waren er nog vier kampioenschappen. We wonnen er twee. Olaf won het Regularity kampioenschap met afstand van de andere 16 scholen die meededen. Daarnaast wonnen we de Business-award vanwege het best opgezette team in samenwerking met bedrijven.  We gingen met 4 prijzen naar huis dus!

Kanjers
We kunnen het niet genoeg zeggen: wat een kanjers zijn die leerlingen. Ze zetten zich ongelooflijk intensief in voor het project en gaan in alle opzichten voor de winst. In alle opzichten: twee van de leerlingen slaagden ook nog eens cum laude voor het vmbo: gefeliciteerd Sven Lauret en Olaf Heesakkers!

Bedankt
Niet alleen onze leerlingen zijn kanjers. We bedanken graag de organisatie van de Techno Challenge voor de mooie wedstrijden waar we aan mee konden doen. We zijn supertevreden over de fotograaf P. Sluiters die steeds prachtige foto’s maakt. En daarnaast zijn we heel blij met onze sponsors, we willen ze nog eens extra bedanken voor een fantastisch eerste seizoen:

DAF trucks n.v.
Spreeuwenberg Automotive
Munsters spuiterij
Matrho
Auto verhuur/garage van der putten
Raceway Venray
Duo style belettering
ASG workwear
Ms kart
Biesheuvel Autosport
Tiny en Anny van Doorne Fonds