Back

Net als Max: eerste in de race!

Keien zijn het, kanjers, sterren… leerlingen van het kartteam van onze school wonnen de eerste race van de First Electro League met hun zelfgemaakte kart.  Als enig vmbo-team namen ze het op tegen mbo’ers en hbo’ers.

Hoe leuk is je les, als je samen een kart mag bouwen waar je ook echt mee gaat racen. Willem, Leon, Olaf, Hans, Rik, Joery en Luciano weten er alles van. Ze staken de handen uit de mouwen en bouwden zo’n goede kart dat ze de eerste race van de First Elektro League  wonnen.

Leren en delen

Natuurlijk zijn de mannen  blij met de winst, maar ze stralen nog meer enthousiasme uit als het gaat om de techniek waarvan ze steeds meer leren. Na de winst delen ze hun kennis met de andere teams. De basis- en kader-leerlingen blijken bijzonder veel kennis te hebben die ze dus met mbo’ers en hbo’ers delen. Overigens delen we als school onze kennis in de regio sowieso binnen het project Sterk Techniek Onderwijs.

Leerdoelen

Delen van kennis, samenwerken en plezier in techniek zijn de belangrijkste doelen van het techniekonderwijs op het Hub van Doornecollege. Dat zie je terug bij het kartteam dat ook zelf achter de sponsors aan ging. Zonder die sponsors was het hele project niet mogelijk geweest.

Dikke dankjewel voor de sponsors

Ze verdienen een heel groot applaus: de sponsors. Daarom bij deze: