Back

IVO Deurne bestaat 25 jaar!

Maandag 19 september werd bij al onze scholen een speciale vlag gehesen om te vieren dat we 25 jaar geleden met een aantal scholen de samenwerking aangingen. Het Peellandcollege, Alfrinkcollege en het Hub van Doornecollege startte 25 jaar geleden met elkaar. Later kwam ook het Sprongcollege bij ons.

Wie een jubileum heeft mag dat vieren natuurlijk. De speciale 25-jaar vlag wappert de komende tijd bij al onze scholen en natuurlijk is er een feestje.  En: voor alle leerlingen was er maandag 19 september een gratis ijsje!

We kijken vol tevredenheid terug op de afgelopen 25 jaar en met evenveel vertrouwen kijken we vooruit. Binnenkort start de nieuwbouw voor het Alfrinkcollege en het Sprongcollege.  En voor het eerst wordt er in oktober een Kijkdag gehouden dit jaar. Om eventuele beperkingen door corona voor te zijn, houden we al op 12 oktober de jaarlijkse Kijkdag. De dag waarop kinderen van groep 7 en 8 met hun ouders onze scholen kunnen bezoeken om de sfeer te proeven.

Vier scholen met elk hun eigen identiteit onder één vlag. Alle onderwijsniveaus op één campus. Wij zijn er trots op en we kijken met plezier vooruit naar de volgende 25 jaar.