Back

Leren met een big smile: leren in de praktijk

Wie kiest voor het profiel Mobiliteit en Transport bij ons op school, heeft alle kansen om in de praktijk te leren. Niet alleen binnen school, maar ook daarbuiten in de échte praktijk. Thijs, Nick en Stan gingen naar Spuiterij Munsters en kwamen met een big smile terug.

Thijs Manders, Nick vd Berg en Stan Claassen gaven zich op voor het vak autospuiten en dus togen ze onlangs naar Spuiterij Munsters, een van de sponsoren van ons e-kartteam. De HC-4 is onze nieuwste kart en is in aanbouw. En natuurlijk hoort die niet blauw te zijn maar oranje, de kleur van het Hub van Doornecollege.

De derdejaars leerlingen kregen de autospuiterij van binnen te zien; zo leerden ze wat er allemaal komt kijken bij het vak. En natuurlijk staken ze zelf de handen uit de mouwen. De Heren mochten het frame een nieuwe kleur geven. Met veel enthousiasme werd er aan de HC-4 gewerkt. Het frame ziet er prachtig uit en de kart is klaar voor de volgende stap. Tegelijkertijd hadden onze leerlingen een machtig mooie ervaring en de kans om zich te oriënteren op hun interesse voor een van de mooie kanten van het techniekvak.

Weer een mooie actie van #sterktechniekonderwijs Helmond de Peel!