Back

Themaweek 2: De toekomst

Themaweek 2 met als thema ‘Toekomst’ werd op het Hub van Doornecollege georganiseerd van maandag 20 tot en met vrijdag 24 januari 2020. Het thema ‘Toekomst’ kwam in diverse activiteiten naar voren. De vierdejaarsleerlingen maakten deze week hun schoolexamen.

Leerlingen van leerjaar 3 hebben zich voornamelijk beziggehouden met hun toekomstige loopbaan. Zo kwamen er oud-leerlingen op bezoek die voorlichting gaven over hun huidige mbo-opleiding. En werden medewerkers van de stagebedrijven in het zonnetje gezet met een maaltijd verzorgd door onze leerlingen.

Leerjaar 2 richtte zich voornamelijk op de wereld van de toekomst en alle vragen die dat met zich mee brengt. Ze gaven vorm aan een toekomstige wereld tijdens het project ‘Globaland’.

Leerlingen van leerjaar 1 hielden zich bezig met duurzaamheid. Een belangrijk item binnen onze school, waar we ons in de toekomst meer op gaan richten.

Daarnaast kregen leerlingen uit leerjaar 1 en 3 Rots & Water trainingen. Tijdens deze sociale vaardigheidstraining werd er aandacht besteed aan assertiviteit en passiviteit.

Ook werd deze themaweek een keuze gemaakt voor een goed doel waar we ons als school het komende half jaar voor in gaan zetten.